Forside » Tøj

Carmakoma – lækkert design til kurvede kvinder

At være kvinder med smukke kurver er ikke altid nemt når der skal shoppes tøj. Derfor er jeg så imponeret over Carmakoma. Bag dette lækre mærke står der to kvinder og de designer rigtig smukt tøj til stilbeviste kurvede kvinder. Carmakoma designer tøj i str. 42 til 52. Jeg er faktisk ret ærgelig over, at de ikke designer tøj i min størrelse, det er simpelthen så super sejt!

Lækkert dansk design til kurvede kvinder

Carmakoma henvender sig til alle kvinder i str. 42 til 52. De har stor succes og det forstår man jo godt. Man kan købe deres tøj online på carmakoma.dk >> Man kan også vælge at besøge deres showroom i Vejle eller på deres designer kontor i København.”Carmakoma-stilen er lidt rå, men samtidig både feminin og sexet. Der er en signatur i det, så man ikke er i tvivl om, at det er Carmakoma,” siger designansvarlig Heidie Lykke, og nævner, hvordan Carmakoma blandt andet gør det muligt for kvinder med kurver at ’sexe’ sig selv op ved at flytte fokus fra ryg, mave og arme ved for eksempel at vise lidt kavalergang.

Et råt look med skjorte ud over et par leggins. Bogatel skjorte til 599 kr. fra Carmakoma.
Super flot cardigan til 499 kr. fra Carmakoma.
Her er blot et lille udpluk af nogle rigtig seje designs.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.Tags: , , ,