Forside » Accessories, Louise, Overskrift

Casalinga porcelæn og smykker

Tilføjet af Ingen kommentarer

Casalinga er porcelæn og smykker i anderledes design – og så finder du Casalinga i Københavns skønneste butik!!

Casalinga porcelæn og porcelænssmykker

Der er efterhånden ikke noget nyt i porcelænssmykker, for der er en del danske designere, der har kastet sig over porcelænssmykker. Heldigvis er der plads til dem alle, og én af dem er Casalinga, der udover smykker i porcelæn også laver håndværk.

Personligt er jeg mest til de fine ting i porcelæn, som er til hjemmet – jeg synes, at Casalinga s smykker bliver lidt for pæne og nydelige.

 

Til gengæld er jeg vild med Casalinga lysestage i enkel form, men som er anderledes og enkel at ha stående med et enkelt lys.

Casalinga vaser i porcelæn…

Casalinga porcelæn og smykker i København

Bor du i København eller er på ferie i København, er du heldig, for Csalinga porcelæn og smykker findes nemlig i Københavns fineste butik – butik Ö.

Her er smykker fra Casalinga og porcelæn fra Casalinga. Derudover har butik Ö en hel masse andet spændende porcelæn og dansk kunst håndværk – det er virkelig et besøg værd!!
Butik Ö ligger på Islands Brygge i København.

Fugle i porcelæn fra Casalinga

Du kender sikkert også de fine fugle i porcelæn – det er Casalinga der står for de 4 fugle i porcelæn, som kan hænge på væggen og dekorere. Jeg ved ikke helt, om jeg forstår konceptet med fugle på væggen, men er du træt af at dekorere med billeder, er de små fugle måske et meget godt alternativ…

Du får 4 fugle i porcelæn og kan vælge mellem flere farver.Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.