Forside » Sko og støvler

Clogs – efterligning af Crocs

Clogs er en efterligning af de berømte Crocs sko. Clogs er en gummi træsko som har været et kæmpe hit. Jeg synes efterhånden jeg ser dem overalt specielt om sommeren. Jeg ser både voksne i Clogs og børn i dem. Mange bruger også Crocs og Clogs på arbejde f.eks. på sygehuse hvor du som sygeplejeske går utrolig meget.

Hvorfor Clogs fremfor Crocs?

Clocs er jo bare en kopimodel af den berømte sko Crocs som er super uelegant, men total praktisk. Og hvorfor skal man vælge en Clogs sandal fremfor en Crocs? Det skal man jo fordi prisen er så meget billigere og det er absolut ikke noget at være flov over, for der er rigtig mange der vælger at købe kopi varen.

Clogs koster ca. 89 kr. hvilket er noget billigere end de originale Crocs.

Hvorfor vælge de originale Crocs fremfor Clogs?

Hvorfor skal man vælge den ægte vare Crocs fremfor Clogs. Det skal man bl.a. fordi kopivaren Clogs kan være  fyldt med skadelige ftalater som kan være stærkt homonforstyrrende. Ekstra Bladet skrev d. 19. oktober 2009  faktisk en artikel om kopi Crocs kaldet Clogs. Miljøstyrelsen havede lavet en undersøgelse af 5 par gummitræsko til børn og  koncentrationen  af hormonforstyrende stoffer var så høj i et par af gummitræskoene at de er taget af markedet.Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.