Forside » Skønhed

Depend neglelak – billig neglelak i farver!

Tilføjet af Ingen kommentarer

Depend neglelak er neglelak i et væld af farver og så er den billig. For 25 kroner kan du få dig en neglelak i fx grøn, blå eller en af de mangw andre farver. Så det er bare med at eksperimentere!

Billlig neglelak i mange farver

Neglelak er godt og billige neglelak er bedre! Det er jo også lækkert med en ekslusiv Chanel neglelak, men jeg kan godt lide at kunne skifte farver efter hunør og påklædning, og her er det rart at kunne slippe en 50′er og så have to neglelak med hjem! Så kan man jo altid finde en yndlingsfarve med en billig neglelak og så gå ud og lave investeringen i samme farve i et af de dyrere mærker med lidt mere blære-værdi på badeværelseshylden..Farver på neglelak fra Depend

Depend er rigtig god etil dét med farver. Depend neglelak fås i mange farver, og sommer kollektioenen er lige kommet på gaden. Du kan selvfølgelig også få afdæmpede ‘alimindelige’ neglelak farver, som rød, lysrød og nuude, men prøv at se på de her skønne farver:

Neglelak med mine farver

Jeg bruger ofte en helt mørkeblå metalic neglelak, der nærmest er blå/sort. Den er god til mine korte negle, og jeg kan godt lide de helt mørke farver i vinter og foråret. Samtidig er de mørke negle en god kontrast til min ofte feminine og lidt for søde stil (-:

Når jeg får lidt mere farve i mine sommerarme og hænder, vil jeg skifte til en neglelak i en lys pastel farve som denne.

Andre gode billige neglelakker:

én af mine favorit mærker, når det gælder billig neglelak er Max Factor hurtigtørrende neglelak. Den kommer i mange farver og tørrer virkelig hurtigt! Det er en fordel, når man skal ud af døren, og allerede er for sent på den og også skal jonglere børnene ned fra skødet, men s man vifter som en gal med hænderne, for ikke at tvære neglelak ud over det hele!

Max Factor koste romkring 50,-kr og Depends billige neglelak 25,-kr. Så budgettet blir ikke sprængt. Du kan købe Depend i Matas, og Max Factor fås både i supermarkeder ( Bilka, Føtex) og også Matas.Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.