Forside » Tøj

Gina Tricot går H&M i bedene

Tilføjet af Ingen kommentarer

Med Gina Tricot fik vi endelig en konkurrent, eller et alternativ om man vil, til H&M.
Gina Tricot er, ligesom H&M, mestre i at producere billigt tøj og hurtige til at kopiere modens tendenser.
Hos Gina Tricot kommer der uafbrudt nye varer, og der er altid nye ting at spotte i de store Gina Tricot butikker herhjemme.


Så er det bare med at mestre kunsten at handle på budget og spotte super købene blandt de mange varer på hylderne og bøjlerne hos Gina Tricot!

Det skal du købe hos Gina Tricot:

Kvaliteten hos Gina Tricot er jo ikke ligefrem himmerige, men til de priser kan man altså heller ikke forvente mere.
Du får fx jeans til 399,- og kjoler fra 99,- og opefter – men sjældent til mere end 499,-kr.

Du kan også gi den gas med accessories hos Gina Tricot, og købe armbånd og øreringe til under 150 kroner. Og udvalget er stort, så det er perfekt at købe nogle funky øreringe, du bare skal bruge til lige præcis dén ene aften, uden at det er spild af penge.
Brug også Gina Tricot til at få fyldt depoterne med hårelastikker og nylonstrømper samt leggins og gamacher til billige penge!!
Du kan også købe de varer, som er ‘her-og-nu-mode’ hos Gina Tricot. Altså items, som måske ikke holder så længe, eller som du ikke er sikker på, at du vil være glad for i længden.
Måske er din velourkjole besat med pailietter ikke en kjole, som du kommer til at bruge mer eend én gang..

Budgetkøb hos Gina Tricot efter fødsel!!

Jeg var min første tur i Gina Tricot efter fødslen af min søn i november. Jeg var en stor uformelig gople, kunne ikke være i noget af mit tøj overhovedet, men trængte altså til at tage noget andet på end joggingbukser.
Jeg fandt frelse hos Gina Tricot, hvor jeg kunne fylde en pose for 500 kroner. Her fik jeg to kjoler og en tunika samt en oversize sweater (alt  i str. XL). Perfekt til at føle mig lidt bedre tilpas i mit store hylster, og når jeg så kravler ud af str. XL igen, gør det ikke noget at ekspedere tøjet videre til Frelsens hær, fordi jeg ikke har brugt en formue på det!

Gina Tricot webshop og det svære ved at handle online der

Gina Tricot er gået online med en webshop – superduper til os, der ikke lige kommer ud og handler.
Men lige præcis med tøj fra Gina Tricot og H&M synes jeg at webhandel kan være problematisk. Tøjet lever ofte ikke op til billederne af det – papir er taknemmeligt, som min mor altid sagde!!
Kvaliteten og pasformen er ikke altid i top på de budgetvenlige varer hos Gins Tricot og H&M, så ofte skuffer tøjet i virkeligheden.
Men på varer som strømpebukser, leggins, undertrøjer og accessories er nethandlen et godt alternativ til at gå i den fysiske Gina Tricot butik.
Gina Tricot sender varer hver dag, så du har altid dit tøj inden for 2 hverdage.

Styrken ved Gina Tricot

Med leggins til under 200 kroner er Gina Tricot et perfekt sted at købe dem. Du kan tillade dig at have flerepar, og du kan for få midler skifte udtrykket i dit look hurtigt og nemt – fx ser en kjole helt forskellig ud afhængig af, om du matcher den med shiny-leggins, paillet-leggins, læder-look eller almindelige strømpebukser og nylonstrømper.

Jeg kan også rigtig godt lide muligheden for en lang top/tunika som denne til 99 kroner. Den kommer i mange farver og er rigtig fin til gamacher og en lang åben cardigan sammen med et par støvletter eller lange støvler.
I det hele taget er én af de fede ting ved Gina Tricot udvalget af mange farver på hver style – så kan du finde en favorit og supplere med nye farver i dit klædeskab.

Lige et tip inden dit basiskøb hos Gina Tricot

Gina Tricot og H&M er stærke på basisvarer som bluser, t-shirt og undertrøjer.
Når du køber basisbluser og undertrøjer på budget, er det en god ide, at gå efter bomuldskvalitet med en smule spandex eller elastan i – så holder det formen også efter vask.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.Tags: , , , , ,