Forside » Tips og Ideer

Rød er og bliver en hot farve!

Rød er én af de hotteste farver også selv om vi ikke er nået til december måned endnu. Og tør du ikke gå i rødt, måske du synes det er lidt for opsigtsvækkende, så sørg for de små røde detaljer i stedet for. Der er mange flotte farver fremme lige nu, men en af de hotteste er absolut rød.

Tør du gå i farven rød?

Rød er traditionelt en farve for de modige, men hvis modet mangler, så trøst dig med, at du ikke behøver trække i rødt fra top til tå for at være moderne her til vinter – en rød detalje kan sagtens gøre det! Og er du af den overbevisning, at rød ikke er en farve for dig, så husk at rød kommer i mange nuancer – fra postkasserød til bordeauxrød. Alt duer! Og de små detaljer kan jo kommer i form af et ur, et hårspænde, rødt undertøj etc.Rød støvlet – kinky små ankelstøvler

Her er en støvle med nitter fra Ellos.dk – synes du de er for ‘vilde’  eller er du mere til den praktiske farve så, så er du heldig, for den farve kan du også få dem i. Jeg synes nu de er ret fede i røde.

Du skal af med 599 kr. for denne støvlet i rød med nitter.

Den perfekte accessorie – et rødt ur

Den lille røde detalje kunne f.eks. være et rødt ur fra Boohoo.com

Dette ur er jo perfekt til disse dage hvor vejret bare er gråt og tøjet måske også ser lidt for klassisk ud. Dette er den perfekte accessorie til at pifte ens look op med. Jeg synes uret er vildt flot….

Flotte negle med lidt kulør

Essie neglelak i farven Red Noveau til 79 kr + forsendelse på nicehair.dk

Neglelakken koster 79 kr.

Rød morgenkåbe til de kolde dage

Jeg vil gerne stå ved det, jeg elsker morgenkåber. Det kan gode være de ikke er super sexede, men de er til gengæld super lækre. En morgenkåbe er et absolut musthave. Jeg fandt denne inde på smartgirl.dk – mums, det er ren hygge til om vinteren.

Crossbow morgenkåbe til 119,75 kr.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.