Forside » Tøj

Regnslag i stedet for regnjakke

Tilføjet af 3 Kommentarer

Regnslag er et smart alternativ til en regnjakke, og med et regnslag fra Deamond kan du klæde dig i trendy regnslag ligesom Hollywoodstjernerne gør.

RegnslagHvis du vil have et mere cool udtryk, når det regner, er et regnslag en mulighed. Regnslag giver god beskyttelse mod regn, og desuden kan du bruge et regnslag over din almindelige jakke, så du kan have et regnslag med i taksen, og bruge hvis det bliver nødvendigt. Desuden kan et regnslag være mere praktisk end en regnjakke, da du fx også kan bruge dit regnslag som tæppe til at sidde på fugtig jord m.m – et regnslag er altså perfekt til fx festivals eller koncert udstyr!!

Deamond regnslag

Deamond laver trendy regnslag i print og farver – ofte med rå detaljer som fx en lynlås i kontrastfarve. Deamond regslag koster omkring 999 kroner, men lige nu er der halv pris på Deamond regnslag til 499 kr.

Regnslag fra Hunter

Hunter regnslag er kendetegnet ved den gode kvalitet, som Hunter står for. Et regnslag fra Hunter er altså sikker beskyttelse mod regn, og med Hunter regnslag kan du jo matche et par Hunter gummistøvler, hvis du synes, at det er lækkert at gå ud på Hunter planken med Hunter regnslag og Hunter gummistøvler! Hunter regnslag er en anelse mere kedeligt end regnslag fra Deamond, men til gengæld er et Hunter regnslag god til dig, der foretrækker det mere klassiske og enkelte look.Engangs regnslag – et billigt regnslag

Vil du have et billigt regnslag, er et engangs regnslag perfekt. Her får du et lille og håndterbart regnslag til at have i tasken, og du får lettere beskyttelse mod regn. Selvfølgelig yder et engangs regnslag ikke samme beskyttelse mod regn, som et regnslag fra Hunter. Til gengæld får du et billigt engangs regnslag til omkring 25 kroner. Engangs regnslag sælges ofte på markeder og lignende, når der er sorte skyer over pladsen. Og ellers kan du finde engangs regnslag i større supermarkeder og marskendisere. Engangs regnslag er gode at have liggende i skuffen hjemme, så er du altid klar til en tur, selvom du er i tvivl om vejret! 

3 kommentarer »

 • Josephine siger:

  Hej.
  Hvor finder jeg deamond regnslaget??
  Vh josephine

 • Nannna siger:

  Du skriver en lang aktikel om deamond er på tilbud. Har du også lyst til at fortælle hvor???

 • Louise siger:

  Det er Downtown, der havde det gode tilbud på regnslag fra Deamond, men det var desværre tidsbegrænset i 5 dage, så tilbudet er udløbet.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.