Forside » Accessories

Retro taske til sport og weekend

Tilføjet af 2 Kommentarer

Hvis du har brug for en weekend taske eller en sportstaske i lækker retro stil, kan du få et godt bud på retro stil til tasker fra Royal RepubliQ.

Retro weekendtaske og sportstaske

Den brune lædertaske er fra Royal RepubliQ, og er i skøn retro stil. Retro tasken er god til sport eller som weekendtaske til lidt bagage.
Måske ikke så elegant, men det kan du jo så være på andre tider af døgnet, eller bruge retro tasken til noget lidt lettere og feminint tøj for at skabe en kontrast til den lidt tungere retro stil.

1500,-kr

Her kan du finde retro weekendtasken:

Superlove.dk har de et udvalg af flere skønne tasker i retro stil2 kommentarer »

  • Rikke Lang siger:

    Hey. Jeg har kigget på denne lækre weekend taske fra Royal republiq men kan ikke finde den inde på deres hjemmeside.. Ville super gerne finde og købe den håber i kan hjælpe mig?. Mh Rikke:)

  • Louise siger:

    Hej

    Tasken er fra Superlove.dk , men det er et ældre indlæg, så den kan være udsolgt. Prøv at ring eller mail Superlove for at høre om der er flere på lager.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.Tags: ,