Forside » Tøj

Tøj med leopard print

Tilføjet af Ingen kommentarer

Hvis du er til leopard print, er her nogle gode bud på tøj med leopard print.

 

Tøj med leopard print

Her er et udvalg af tøj med leopard print. Tøj med leopard print er enten rigtig godt eller rigtig skidt – og så er det op til dig, om du har modet til at spring ud i vildt leopard print. Du undgår ihvertfald ikke opmærksomhed!!

Kjoler med leopard print

Kjoler med leopard print kræver, at du kender dine styrker og begrænsninger. Prøv at undgå at ligne et fastelavnsris, da kjoler med leopard print er rigeligt i sig selv. Dæmp din makeup – ikke lange røde negle og knald med rød læbestift!!

Det er selvfølgelig smag og behag, som med alt andet, men vil du holde dit look stilet, gælder det altså om at køre dit look med leopard print og kjole ret enkelt.

Du finder de to kjoler med leopard print hos Edith og Ella.

Jakker med leopard print_

Det kan være ret cool med en jakke med leopard print. Hos Edith og Ella kan du få disse to jakker med peopard print. Både den korte jakke og den lange jakke kommer i begge farver med leopard print.

Så blir vinteren ikke så kedelig og grå…

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.