Forside » Accessories

Tørklæder i alle afskygninger

Tilføjet af Ingen kommentarer

Tørklæder er (næsten) en uundværlig accessories. Det er lidt skægt, for hvis der er noget, som alle kan bruge er det jo tørklæder – det handler bare om at finde det tørklæde, der matcher din stil. Du kan jo vælge tørklæder i silke, partisaner-tørklæde, læder, strik osv. Prisklsserne er også i alle lejer, lige fra 49,95 til flere tusind kroner.Hverdags tørklæder fra Rikke Mai

For mig blev tørklædet for alvor sat på dagsordenen med Rikke Mai unika tørklæder. Lige pludselig var det alle vegne, og ihhh, hvor jeg syntes det var fedt!! Men ihhhh. hvor jeg også syntes, at det var mange penge (i omegnen af 2200 kroner). Hurtigt kom der dog billigere alternativer på de farverige tørklæder med knaste og patchwork, men ikke sammenlignlige med det store og tykke, lækre håndlavede tørklæde. Senere fulgte Rikke Mai op med et endnu dyrere tørklæde i pailietter – det blev vist ikke samme musthave, har i hvertfald ikke set det på nogen endnu, men til gengæld er det set sat ned til halv pris.

Partisaner tørklæde fra Mille Rostock

Da de store cool hverdags tørklæder pludselig var alle vegne, gik der ikke lang tid, før vi også fik øje på Mille Rostocks store tørklæder. Ligeledes håndlaved eog super lækre. Tørklæderne var ikke nye på dagsordnene, dem havde hun lavet længe, men herhjemme blev de hurtigt velkendt ei gadebilledet. Mille Rostock laver stadig et væld af lækre store tørklæder, og der kommer hele tiden nye – de ligger på en pris mellem 999,- og op til 1499.
Jeg har selv et par stykker af dem, og de er virkelig lækre at slynge sig i.Tørklæder fra Tusnelda Bloch

Tusnelda Bloch har også sat sig på tørklæde markedet med sine fine silke tørklæder, der er til at få fat i for under 1000 kr. Det aflange tørklæde i silekprint er ofte en genganger i kollektioenerne fra Tusnelda, og de kommer i mange forskellige lækre nuancer. Tørklæderne er mere klassiske end de førnævnte store farverige tørklæder, og kan bruges som tilbehør til pæne fester – og alligevel er de bohemme nok til at du også kan bruge dem til hverdag med en tunika og grøn te.

Brug dit tørklæde til ALT ALT ALT!!!

Du kan bruge dit tørklæde til ALT. Det farverige store tørklæde er perfekt til vinterens kedelige overtøj som et frsik farvepift, det fine silketørklæde kan du bruge til fest.
På den nyligt afholdte modemesse var der endda tørklæder i læder!
Tørklæder kan dresse både op og ned. Jeg bruger mine lidt voldsomme og rå tørklæder fra Mille Rostock til at dresse kjoler lidt ned til hverdag, og det fine silketørklæde fra Charlotte Sparre bruger jeg til at gi en sort kjole farve og fest. Charlotte Sparres tørklæder  synes jeg er en god kombination af både fint og hunoristisk med de flotte print i fed silke.

Tørklæder på budget og tilbud

Du kan altså også sagtens finde tørklæder, der ikke behøver koste mere end en 100kr seddel. De store supermarkeder har ofte gode tørkæder i deres tøj afdeling, og mærker som Only, H&M, Vero Moda, Gino Trocot og alle de andre billigere mærker har altid et stort udvalg af tørklæder. Det gode ved kæder som H&M er, at de er så hurtige til at finde tendenserne, at du ofte finder moden hurtigere her end i store eksklusive modehuse. Så hvis du ikke allerede har et lækkert tørklæde er det absolut værd at få fat i – det både varmer, gir farve til dit ansigt og kan bruges til alle lejligheder afhængig af, hvordan du vælger at bruge det!!
Find tørklæder på tilbud lige nu - fashionfor me.dk har et rigtig stort udvalg af tilbudsvarer.

Skriv en kommentar!

Tilføj din kommentar herunder eller trackback fra dine gen hjemmeside. Du kan også abbonere på disse kommentarer via RSS.

Vær sød, hold det stuerent og hold dig til emnet.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en weblog som kan benytte Gravatar. For at få din egen, kan du registrere dig ved Gravatar.Tags: , , , , , ,